
- Готово до відправки
- Тільки оптом
- Код: 10466
Ізомальт кристали Beneo ST-M, 5/10/25кг
355 ₴
Мінімальне замовлення — 5 шт.
Показати всі оптові ціни- +380 (63) 677-51-41Ігор
Рекомендації щодо застосування:
Розтоплювати ізомальт повільно (без глюкози, без вершків та кислот) до 170°C, потім використовувати як звичайний пофарбований або безбарвний цукор
Прозорий рідкий цукор: додати 100 г холодної води до 1 кг ізомальту, нагрівати до 160°C і працювати як з традиційним цукром.
Цукор для скління: додати 100 г води до 1 кг ізомальту, готувати цукор безпосередньо при 170-180°C. Засклити. Ізомальт не отримує жодного забарвлення при температурі нижче 190°C. Цей цукор може бути пофарбований як завжди.
Визнаний безпечним, отримав дозвіл на застосування в США, ЄС, Україні.
У природі ізомальт міститься в цукромістких рослинах та меді, які є джерелом його отримання. На смак ізомальт наближається до сахарози (його насолода становить приблизно половину солодощі сахарози).
Харчова добавка E953 - ізомальт (ізомальтит, палатініт) - низькокалорійний вуглевод (1 грам ізомальту містить 2,4 ккал = 10 кДж). Речовина білого кольору, що має форму кристалів, що не має запаху, легко розчиняється у воді. Водний розчин ізомальту безбарвний та прозорий. Даний вуглевод має малу гігроскопічність та чистий солодкий смак. Молекулярна формула ізомальту: C12H24O11.
Т.к. ізомальт погано всмоктується стінками кишечника, він застосовується при виготовленні продуктів для хворих на цукровий діабет.Ізомальт є продуктом абсолютно нешкідливим для зубної емалі. Завдяки цій властивості ізомальт за становищем FDA може мати позначення «не викликає карієсу».
Ізомальт чудово поєднується з більшістю вживаних ароматизаторів, надаючи можливість підкреслити натуральний смак продуктів. За своїми смаковими якостями, а також візуально нагадує натуральний цукор, хоча і має меншу на 40 - 60% солодощі.
Ізомальт використовується при виготовленні ряду кондитерських виробів таких як: грильяж, м'яка та тверда карамель, шоколад, драже, конфітюр, морозиво, жувальна гумка та ін.
Дозволяє надавати продуктам належного обсягу, забезпечувати необхідну структуру, за середньої солодощі. Кондитерські вироби, виконані із застосуванням ізомальту, мають ряд переваг: вони не прилипають до рук і не стають м'якими при підвищенні температури.
Маючи температуру плавлення 145°C, ізомальт використовується в продуктах, що потребують екструзійного процесу та термообробки.
Інструкція із застосування для отримання карамелі:
- потрібну кількість ізомальту помістити в посуд і нагріти в мікрохвильовій печі або водяній бані до прозорості.
- пофарбувати рідким барвником або кандурином (у карамелі виглядає особливо ефектно)
- ретельно перемішати ложкою для отримання однорідного кольору
- приступити до виготовлення карамельного декору (завитків, павутинок, карамельних "хвиль" та ін.)
Карамельний декор можна приготувати заздалегідь і зберігати в прохолодному сухому місці до кінця терміну придатності.
- Ціна: 355 ₴
- Мінімальне замовлення: 5 шт.