
- Готово до відправки
- Код: 10164
Агар-агар (1200) 500г, TM Java Biocolloid, Італія
599 ₴
569 ₴
- +380 (63) 677-51-41Ігор
Агар-агар — це желювальна речовина рослинного походження. Його отримують із морських водоростей, тому продукт багатий на мінерали та йод.
Спосіб отримання агар-агар: з водоростей Грацилярія.
Властивості агар-агару:
- 1 чайна ложка агар-агара (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатину
- має густішу консистенцію, швидше застигає
- повністю розчиняється за температур від 95
- температура жування 38-39 С
- термообертова здатність.
- має нейтральний смак, підходить для будь-якої страви
- швидко застигає, не тане під час спеки
- має антибактеріальні властивості, , яка сприяє довгому зберіганню страв.
Це рослинний загусник, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні
Головна позитивна властивість агар-агару — це його надзвичайна зручність у використанні.
Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.
Сприяє виведенню з організму токсичних речовин, його використовують і як протизапальний засіб.
Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе, суфле, для отримання м'ясних і рибних заливних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.
Перед застосуванням рекомендується замочити агар-агар у холодній воді на 40-60 хв, а потім розчинити його в гарячій воді.
- Ціна: 569 ₴