Продавець Какао Смак розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3739 відгуків
Відстежити доставку Укрпоштою - https://prom.ua/shipments
+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
+380 (63) 677-51-41
Ігор
-5%
  • Готово до відправки
  • Код: 10164

Агар-агар (1200) 500г, TM Java Biocolloid, Італія

599 ₴

569 ₴

+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
  • +380 (63) 677-51-41
    Ігор
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Агар-агар (1200) 500г, TM Java Biocolloid, Італія
Готово до відправкиАгар-агар (1200) 500г, TM Java Biocolloid, Італія
599 ₴569 ₴
+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
  • +380 (63) 677-51-41
    Ігор
Опис
Інформація для замовлення

Агар-агар — це желювальна речовина рослинного походження. Його отримують із морських водоростей, тому продукт багатий на мінерали та йод.

Спосіб отримання агар-агар: з водоростей Грацилярія.

Властивості агар-агару:

  • 1 чайна ложка агар-агара (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатину
  •  має густішу консистенцію,  швидше застигає
  •  повністю розчиняється за температур від 95
  • температура жування 38-39 С
  • термообертова здатність.
  • має  нейтральний смак, підходить для будь-якої страви
  • швидко застигає, не тане під час спеки
  • має антибактеріальні властивості, , яка сприяє довгому зберіганню страв.

Це  рослинний загусник, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні

Головна позитивна властивість агар-агару — це його надзвичайна зручність у використанні.

Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.

Сприяє виведенню з організму токсичних речовин, його використовують і як протизапальний засіб.

Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе, суфле, для отримання м'ясних і рибних заливних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.

 

Перед застосуванням рекомендується замочити агар-агар у холодній воді на 40-60 хв, а потім розчинити його в гарячій воді.

  • Ціна: 569 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner