
- Готово до відправки
- Код: 10106
Какао масло натуральне Callebaut MyCryo 100г на вагу, Бельгія
249 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
- +380 (63) 677-51-41Ігор
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
100% натуральне какао-масло у вигляді мікропорошку.
Mycryo™ - 100% натуральний інгредієнт, це натуральне какао-масло у вигляді порошку. Справжня революція для темперування. Лише 2% Mycryo™, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-масла шоколад отримує додатковий блиск та дзвінкий тріск.
Рекомендації щодо темперування з какао маслом Мікріо:
- Нагріти шоколад до 40-45 градусів, температура від кольору шоколаду не залежить. Головне розтопити какао масло у складі шоколаду.
- Залишіть шоколад остигати при кімнатній температурі до 34°C (для темного шоколаду) або до 33°C (для молочного, білого або кольорового шоколаду). Але можна прискорити процес і додати трохи калет у розтоплений шоколад, відсотків 10%, потрібно просто остудити до вказаної в п. 1 температури. Таким чином, значно скоротите час охолодження маси. І уникніть застигання шоколаду на краях чаші.
- В остиглий шоколад (33-34 °C) додайте 1% Мікріо з розрахунку 10 г/1 кг шоколаду.
- Добре вимішайте, до повного розчинення олії. У цьому етапі піде швидка втрата температури, т.к. утворюватимуться кристали Бетта, і запуститься процес побудови тієї самої кристалічної решітки, від якої стільки всього залежить.
- Шоколад готовий до роботи.
Упаковка продукції у прозорий zip-пакет.
- Ціна: 249 ₴