Продавець Какао Смак розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3746 відгуків
Відстежити доставку Укрпоштою - https://prom.ua/shipments
+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
+380 (63) 677-51-41
Ігор
  • Готово до відправки
  • Код: 10106

Какао масло натуральне Callebaut MyCryo 100г на вагу, Бельгія

249 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
  • +380 (63) 677-51-41
    Ігор
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Какао масло натуральне Callebaut MyCryo 100г на вагу, Бельгія
Готово до відправкиКакао масло натуральне Callebaut MyCryo 100г на вагу, Бельгія
249 ₴
+380 (68) 518-99-53
Ігор (Telegram, Viber)
  • +380 (63) 677-51-41
    Ігор
Опис
Інформація для замовлення

100% натуральне какао-масло у вигляді мікропорошку.

Mycryo™ - 100% натуральний інгредієнт, це натуральне какао-масло у вигляді порошку. Справжня революція для темперування. Лише 2% Mycryo™, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-масла шоколад отримує додатковий блиск та дзвінкий тріск.

Рекомендації щодо темперування з какао маслом Мікріо:

  1. Нагріти шоколад до 40-45 градусів, температура від кольору шоколаду не залежить. Головне розтопити какао масло у складі шоколаду.
  2. Залишіть шоколад остигати при кімнатній температурі до 34°C (для темного шоколаду) або до 33°C (для молочного, білого або кольорового шоколаду). Але можна прискорити процес і додати трохи калет у розтоплений шоколад, відсотків 10%, потрібно просто остудити до вказаної в п. 1 температури. Таким чином, значно скоротите час охолодження маси. І уникніть застигання шоколаду на краях чаші.
  3. В остиглий шоколад (33-34 °C) додайте 1% Мікріо з розрахунку 10 г/1 кг шоколаду.
  4. Добре вимішайте, до повного розчинення олії. У цьому етапі піде швидка втрата температури, т.к. утворюватимуться кристали Бетта, і запуститься процес побудови тієї самої кристалічної решітки, від якої стільки всього залежить.
  5. Шоколад готовий до роботи.

Упаковка продукції у прозорий zip-пакет.

  • Ціна: 249 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner